Favoritter til VM 2022

Der er 32 hold udtaget til VM 2022 i Qatar, og de er fordelt i 8 VM-grupper. Der har været meget snak om netop denne slutrunde, da værtslandet Qatar har fået kritik for at behandle migrantarbejdere dårligt. Det vil sætte sig præg på VM slutrunden især i starten, men når der først spilles fodbold, så har folk det med at glemme de andre ting.

Bookmakernes favoriter

Uanset hvilken bookmaker man spørger, så har de Brasilien som favoritter til at vinde VM. Dernæst følger¨Frankrig og så Argentina. I gruppen lige under de tre største favoritter finder vi lande som England, Spanien og Tyskland. Danmark er ifølge det generelle billede hos bookmakerne den tiende største favorit.

Et kig på favoritholdene

Brasilien: De har virkelig spillet stabilt de sidste mange år, og derfor er de også nr. 1 på FIFAs rangliste. Stjernerne står i kø på holdet, og spillere som Vinicius Junior, Marquinhos, Alisson, Fabinho, Paqueta og ikke mindst anfører Neymar er alle store stjerner i de bedste klubber i Europa.

Frankrig: De forsvarende mestre fra 2018 har stadigvæk et fantastisk hold, hvor der er verdensstjerner på samtlig pladser, ja selv folk på bænken ville starte inde for et hvilket som helst andet land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *